2014. március 10., hétfő

Feltűnő ékszerek az előnyösek idén

Ahhoz, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet nincs más dolgunk, csak választani néhányat az idei szezon legszebb nyakláncai közül! A választék hatalmas, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt.
A legtrendibb nyakláncok
Idén nyáron a lényeg, hogy minél nagyobb, és feltűnőbb kiegészítőkkel kísérletezzünk. Választhatunk gyöngyöset, köveset, fémet vagy bőrt, itt leginkább a méret a lényeg.
Figyeljünk oda, hogy ha méretes nyakláncot viselünk, ne fektessünk túl nagy hangsúlyt a többi kiegészítőre, mert különben olyan hatást keltünk, mint egy lelkiismeretesen feldíszített karácsonyfának.
Heidi Klum, Leighton Meester, Blake Lively és Cameron Diaz is szívesen választ a feltűnőbb darabok közül. Miért is ne vegyünk róuk példát? Hiszen mindannyian gyönyörűek és stílusosak!
Mivel a válaszék kimeríthetetlen, vásárláskor vegyük figyelembe a ruhatárunkat. Emellett figyeljünk még arra is, hogy az egyszínű ruhákhoz színesebb darabokat viseljünk. A mintás ruhákhoz pedig inkább egyszerű nyakláncokat párosítsunk. Hordhatjuk őket fesztiválokon, a tengerparton vagy akár egy esti sétán is, a hatás tuti nem marad el.
Felejtsük el a hatalmas gyűrűket, karkötőket, és viseljünk bátran méretes nyakláncokat az idei szezon többi kulcsdarabjával együtt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése